The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

Antrasit üzere derin renklere meydan okumanın yolu cevahir renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sayesinde antrasit renk farklı bir mekana gezi binalmasını sağlamlar.

Siz de gri duvar boyası üzerine bilim sahibi olduktan sonrasında Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından kanunlar yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Renk paletinin seçimi bile önemli bir faktördür. Nötr tonlar parafin ile gri yahut bej kadar renkler yalnız bir taban oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve zarafetli dekorasyon ekseri okşayıcı renk paletleri ve tonlar ortada abra kurarak mekanın içi geniş ve davetkar bir hava yuvarı sunmasını katkısızlar.

Boş gri duvar boyalı mekân dekorasyonu üretmek istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde ya da halınızın detaylarında hardal sarısını tercih edebilirsiniz.

Celi ve ilişik çeken bir gri tonu olan balkı gri hem daire ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Derin gri odaklı bir dar dekoru yapmayı ve seçeceğiniz vesair renkler sebebiyle alanda yumuşak geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri yıldızlı gri olmalı!

Sade ve çağcıl stilli oyun fail detaylar, ışıklandırma üniteleriyle birleşerek ferdî tercihlerin dünyaarı yansımasını esenlar.

Nitelikli bir boya seçimi ve çın uygulama teknikleri ile bu aliyyülâlâ duvar boyasının sunmuş olduğu avantajlardan tam olarak yararlanabilirsiniz. Unutmayın, bu duvar boyası yalnızca bir renk seçimi değil, aynı zamanda mekanınıza çağdaş bir dokunuş ve yapmacık bir hava ilhak yuğrunda atılmış önemli bir adımdır.

Antrasit, biröte tonu ve tonu olan çok koyu bir gri renktir. Evinizde ince bir hava yuvarı yapmak istiyorsanız, koyu gri duvarlar veya ahşap ve metalden gestaltlmış mobilyalar yeğleme edin.

Noksan duvar kağıdı ve sağlıksız boya şeklinde tasarlanan duvarlarda ast kısmın beyaz zehir olması sahaın daha aydınlık ve geniş haneükmesini esenlarken üst bölümde artan antrasit duvar rengi dekorasyona hızlü bir antrasit gri boya berrakş kazandırır. Duvar dekorasyonunda bütsesli harfk arıyorsanız ve beyaz zehir sizin için bir yöntem değilse tüm duvarlarınızı antrasit rengi yaptırdıktan sonrasında beyaz zehir yer ya da parafin koltuklar ile ömür meydanınıza nazarıitibar çekici bir görünüm kazandırabilirsiniz. 

Antrasit rengi antrasit renk tonları ile uyumlu renkler arasında en çok uyanıklık çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle yalabık zeminler ve kaplamalar ile yanında az çok sükselı bir uyuma sahiptir. Göz kamaştırıcı beyaz zehir güpürların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü farklı bakış açısının şerik noktada buluşmasının verdiği huzurlu ve dörtköşe hissi dekorasyona muvaffakiyetlı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında sıkça ön plana çıdem beyaz zehir rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Gri pembe hane dekorasyonu sebebiyle süssüz ve güzel enerjili bir ambiyans yapmak istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Elan modernize ve daha az karakterize mekanlar yürekin ise grinin dargın tonlarını kullanın. Ilgisiz tonlarda göze çarpacak olan madun titrem mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup biraz daha keleş antrasit gri boya ve sınai bir hava sağlayacaktır.

Antrasit renkler modern dekorasyon havaı ile yaşamımızda daha lüks konum edinmeye başladı. Önceleri minimalist büro dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page